FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - Újra négyen!

2018. január 07. - bush69

rv_2018.jpg

Újratervezés 2018-ban! Hatalmas változásokkal indítja az új esztendőt a Rómeó Vérzik, hiszen a tavalyi dunaszerdahelyi koncertjünkön volt látható utoljára az a zenekari felállás. A csapat tagsága négy év után ismét négy főből áll. A zenekarhoz egy fiatal gitáros érkezett.

Tovább

XV. KARVAI ROCKFESZT - Jubileumi buli január végén!

xv_karvai_rockfest.jpg

2018. a Karvai Have-Rock Club polgári társulás jubileumi éve. Január utolsó hétvégéjén immár 15. alkalommal kerül megrendezésre a Karvai Rockfeszt. Az előző évek során megszokott öt fellépővel készülnek a szervezők.

Tovább

PHOENIX RT - Indul a 2018-as év!

phoenix_rt_2018_logo.jpgA csallóközcsütörtöki Phoenix RT idei első bulija januàr 27-èn lesz a XV. Karvai Rockfeszten, ahol többek között fellép még a Hétköznapi Calódások és a Blues Company is. Februàr 10-èn Szolnok felé veszik az irànyt, ahol a Burnout és a Nova Prospect zenekarokkal csapnak egy hatalmas bulit a Váróteremben. Februàr 24-én hazai pályán, a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban a Burnout ès a Fatal Error zenekarokkal játszanak, majd március 30-án Pozsonyban, az Alvin és a Mókusok 25 éves jubileumi koncertjének vendégei lesznek.

Tovább
süti beállítások módosítása