FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

túlontool - A gútai banda utazhat a budapesti döntőre

2018. szeptember 11. - bush69

tulontool_front.jpgAz Öröm a Zene budapesti döntőjébe a gútai túlontool zenekar jutott. A 4. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle győztese a Gold Record díját is bezsebelte Molnár Gábor jóvoltából, így a banda felléphet a magyarországi Szupernem zenekar előtt.

facebook_png.pngA 2016 végén alakult csapat bemutatkozó kislemeze idén júniusban jelent meg "változás" címmel. 

 

tulontool_2018_09_08.jpg2018. szeptember 8-án a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet főszervezésében és a SZMAZE illetve a művelődési ház társszervezésében rendezték meg a 4. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlét, ami a Kárpát-medencei Öröm a Zene tehetséggondozó program felvidéki állomása.

Az Öröm a Zene döntőjében a fődíj 3 millió forint (1.000.000.- Ft értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés, valamint a Hangfoglaló Program által felajánlott szintén magas összegű értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat).

túlontool: Marosi Róbert - rap, ének | Gőgh Bence - gitár, ének | Tóth Csaba - basszusgitár | Gőgh Ákos - dobok

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9014233951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása