FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

APOCALYPTICA - Jubileumi ünnep Pozsonyban és Budapesten!

2017. október 15. - bush69

apocalyptica_budapest_kassa.pngA finn Apocalyptica 2017-ben ünnepli a "Plays Metallica By Four Cellos" című albumának jubileumát egy világ körüli koncertturnéval. Pozsonyban október 26-án lépnek fel az Incheba Expo Arénában, másnap pedig Budapesten a MOM Sportközpont színpadán.

facebook_png.png

1996. május 10-én a 4 finn csellista rocker kiadta a "Plays Metallica By Four Cellos" című albumát, amely jelentős nyomott hagyott a rock zene rajongóinak szívében. A 20. évforduló tiszteletére a zenekar 3 új dallal kiegészítve újra szerkesztette és masterelte az albumot. Az album elérhető lesz bakelit lemezen is hosszú évek után először. A "Plays Metallica By Four Cellos" hozta meg a zenekar számára az igazi világsikert, amivel új műfajt teremtettek a rock zene világában.

OKTÓBER 26. | POZSONY | INCHEBA EXPO ARÉNA

ESEMÉNY

OKTÓBER 27. | BUDAPEST | MOM SPORTKÖZPONT

ESEMÉNY

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3612933829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása