FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OSSIAN - 30 év legszebb balladái

2016. augusztus 05. - bush69

ossian_2016_1.jpg"30 év legszebb balladái" címmel augusztus 10-én jelenik meg az Ossian zenekar válogatáslemeze a Hammer Records / Hammer Music gondozásában. A 19 dalos kiadvány kizárólag a MOL benzinkutakon lesz kapható 999 Ft-os áron!

Tovább

DEATHCREW FESZTIVÁL 2016 - Idén már harmadik alkalommal

deathcrew_fesztival_2016.jpg

Idén már harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nyírbátori DeathCrew fesztivál. A rendezvény új helyszínre, a régi Azfeszt környékére, a Sárkány Wellness- és Gyógyfürdő szomszédságába költözött. A fesztivált rendező Drow zenekar, helyi fiatalokkal karöltve továbbra is elsődleges célkitűzésének tartja, hogy kevésbé ismert, a magyar fesztiválkínálatból kiszoruló együtteseknek nyújtson fellépési lehetőséget.

Tovább

JUNKIES - A nyár utolsó budapesti koncertje

junkies_barba_negra_track.png

Augusztus 6-án igazán zúzós estének néz elébe a Barba Negra Track, érkezik a Junkies, hogy egy felejthetetlen koncerttel ajándékozzák meg punk/rock rajongóikat. A banda régen lépett fel Budapesten, ráadásul vendégül látja a Prosecturát, így aztán elég nagy buli várható. Az együttes jelenleg új lemezen dolgozik, s úgy tűnik, most egy ideig nem is lép fel a csapat a fővárosban, tehát rajongóknak és szimpatizánsoknak, punk-rock zenét kedvelőknek kötelező esti program. Egy jó Junkies koncert – ’Csak ennyi kell’ a boldogsághoz!

Tovább

LEANDER KILLS - Klippremier: Madár (akusztik)

13710725_1629619530699990_5157735474004065246_o.jpg

A napokban megjelent a Köteles Leander vezette Leander Kills legújabb klipje, méghozzá a lemezen is megtalálható Madár című tétel akusztikus változatához. A csapatot sok helyen elcsíphetitek még nyáron, többek közt a héten startoló Fezen fesztiválon és a felvidéki 11. Rockfeszten is. Ezenkívül, érdemes rákattintani a csapat Facebook oldalára és megosztani a bejegyzést amit ott találtok, mert 2 pólót sorsolnak ki a játékosok közt.

Tovább

MALIGNANT TUMÖUR - A cseh "Motörhead" Budapesten

malignant_tumour.jpg
Az idén 25 éves jubileumát ünneplő, ostravai r'n'r/metal/crust banda csütörtökön első alkalommal játszik a fővárosban. Európa fesztiváljait sorra zúzzák le, de most beiktatják a mi kis pinyónkat is. A bemelegítésről Bende bandái fognak gondoskodni: Kyliga Dalen, Red and The Dumbasses, Father Bluebeard. A beugró minösszesen 1500 ft, kapunyitás este 8-kor várható!

Tovább

WORDS OF BLOOD - Megjelent a második nagylemez

wob_csoport.jpg

Az idei fesztiválszezon kellős közepén koncertek sora helyett új nagylemezzel jelentkezett a Words of Blood. Első ízben a HammerWorld magazin július-augusztusi dupla számának mellékleteként látott napvilágot "Az én démonaim" címet viselő korong, mely már elérhető külön kiadványként is, szépen kidolgozott, dalszövegekkel és képi világgal ellátott booklettel. 

Tovább
süti beállítások módosítása