FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

JUNKIES - A nyár utolsó budapesti koncertje

2016. augusztus 04. - bush69

junkies_barba_negra_track.png

Augusztus 6-án igazán zúzós estének néz elébe a Barba Negra Track, érkezik a Junkies, hogy egy felejthetetlen koncerttel ajándékozzák meg punk/rock rajongóikat. A banda régen lépett fel Budapesten, ráadásul vendégül látja a Prosecturát, így aztán elég nagy buli várható. Az együttes jelenleg új lemezen dolgozik, s úgy tűnik, most egy ideig nem is lép fel a csapat a fővárosban, tehát rajongóknak és szimpatizánsoknak, punk-rock zenét kedvelőknek kötelező esti program. Egy jó Junkies koncert – ’Csak ennyi kell’ a boldogsághoz!

facebook_png.png

Részletek:

Junkies

Dátum: 2016. augusztus 6.
Helyszín: Barba Negra Track - Budapest - Neumann János u. 2.

Menetrend:

18.00 – kapunyitás | 19.00 – Prosectura | 20.00 – Junkies

Jegyárak: 2 499 Ft

Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/junkies_20160806

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1167040306691716/

Szeptemberben új lemezzel jelentkezik a Junkies zenekar. A lemez felvezető dalára klip is készült, amit Riki nappalijában a kanadai-magyar származású Kiss Pete segítségével készítettek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr878944736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása