FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NAGAARUM - Sci-fi regény, új albumok és projektek

2016. július 31. - Kovenant

tg_kep.jpg

Nagyon sűrű év lett 2016 a veszprémi Nagaarum számára, akinek sci-fi regénye most jelenik meg második kiadásban, nem is beszélve a készülő, tervezett vagy éppen már megvalósult lemezekről és projektekről.

Tovább

RIDDLE ME THIS - Finn modern metalcore | EP megjelenés

13307264_1105897762806021_3108845428826315750_n.jpg

Finnországból általában szimfonik, folk és death metalt kapunk és ebben ők nagyon jók, mondhatni a világon az egyik legjobbak és legtermékenyebbek. Mai alanyunk azonban Helsinki környékéről érkezett és bizony modern metal/ metalcore zúzdát kínál. Megjelent a csapat második EP-je Hear No Evil, See No Evil, Speak No Evil címmel.

Tovább

ROCKTOGON TEHETSÉGKUTATÓ 2016 – A selejtezők felénél

skulld.jpgA Rocktogon Pub 2016-os Tehetségkutatója immár elérkezett az első forduló feléhez. Az eddigi négy selejtező során sok kiváló zenekarral ismerkedhetett meg a közönség és a zsűri, de sajnos csak az első két helyezett juthatott tovább alkalmanként. Eddig a Nest of Plagues, a Sorrow Is A Sage, a Bridge in the Soul River, a Red Van House, a Soundflash Memory, a Skulld, a Dreamgrave a Döngölöm és a WatchMe biztosította be jelenlétét a későbbi fordulókba. Azok akik még nem léphettek előre, ne szomorkodjanak, hiszen a nyolc selejtező végén még négy bandát a közönség szavaz be az elődöntőkbe. Hajrá!

Tovább

OZONE MAMA - Nyári hard rock a Trackben | Vendég: Amberjack

track0803.jpg

A nemrégiben Fonogram díjjal jutalmazott Ozone Mama a júniusi A38-as buli után, augusztus 3-án ismét Budapesten zenél.  A csapat már második ízben nyerte el a rangos kitüntetést, hiszen 2012-ben debütáló lemezük, a The Starship Has Landed is felhívta magára a szakma figyelmét, és meg is nyerte a  Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetségének tagjai, illetve az általuk meghívott újságírók, szervezők, zenészek által odaítélt díjat. A zenekar idén már bemutatkozott néhány európai, amerikai és kanadai klubban is, de augusztus 3-án a fővárosi hard rock rajongókat várják.

Tovább

LANDMARKS - Fiatalos brit pop/punk rock | Klippremier: Cutting Strings

83570210-7074-4571-b06c-228e2780bfa1.jpg

Egy új zenekarnak mindig nehéz dolga van, pláne a mai túltelített piacon. Az első kitörési lehetőség mindig akkor jön el, ha a csapat stúdióba vonul és rögzít egy kiadványt. Legyen ez akár csak egy dal/klip, vagy éppen egy komplett album/kislemez. A manchesteri négyesfogat Landmarks is így tett és elkészítette a legújabb In Spite Of It All EP-t, mely három év alatt már harmadik a sorban és öt dalt tartalmaz. Megjelenés augusztus 12-én.

Tovább
süti beállítások módosítása