FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

XIII. KARVAI ROCKFEST - A Blues Company a fő banda

2016. január 23. - bush69

xiii_krva.jpg

 A Karvai Have-Rock Club polgári társulás értesít minden érdeklődőt, hogy január 30-án kerül megrendezésre a XIII. KARVAI ROCKFEST. Az előző évek során megszokott öt fellépővel készülnek a szervezők. A rendezvénynek a karvai kultúrház ad otthont. Kapunyitás 18:00. Belépő 8€.

Tovább

TANKCSAPDA - Miből él a Rockmafia?

tankcsapda_rockmaffia.jpg

Magyarország legkedveltebb zenekara a debreceni Tankcsapda. A trió tagjaihoz köthető vállalkozások jól teljesítenek, a zenekar támogatója a Mol, a Soproni, az MTVA és az Opel. Sikeresen szerepeltek az NKA pályázatain, s az egyik taghoz köthető vállalkozás EU-pályázaton is nyert - derül ki a Napi.hu gyűjtéséből.

Tovább

PHOENIX RT - Február 27-én indul a turné

phoenix_rt_2016.jpg

Február 27-én indul a csallóközcsütörtöki Phoenix RT 15 állomásos "Piros Karikás Tavasz" turnéja, aminek egyetlen felvidéki bulija - a turnényitó - Dunaszerdahelyen lesz a Soul Hunter Music Club-ban. Január 31-én a budapesti Barba Negrában, a Lemmy Emlékesten ők is eljátszanak egy Motörhead dalt.

Tovább

COUNTER CLOCKWISE - Meghallgatható a 'Dobozok' EP

counter_clockwise.jpg

A skatepunk-hardcore vonalon mozogó budapesti Counter Clockwise tavaly szeptemberben jelentkezett első nótájával I címmel. A 2015-ben alakult kvartett a budapesti Grenma Stúdió-ban rögzítette "Dobozok" című három számos új kislemezét. A Mechanical Melon a dalokhoz szöveges videókat is készített.

Tovább

SERENITY - Hallgass bele az új album dalaiba!

serenity_2015.jpeg

"Codex Atlanticus" címmel január 29-én jelenik meg az osztrák szimfonikus metalt játszó Serenity új albuma a Napalm Records gondozásában. Az új korong Da Vinci korát eleveníti fel filmbe illő nagyzenekari hangszerelésben. A banda február elején indul lemezbemutató európai turnéra, a Xandria és a Jaded Star társaságában.

Tovább
süti beállítások módosítása