FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BEGOTTEN SILENCE - Meghallgatható a debüt album

2016. január 22. - bush69

begotten_silence.jpgJanuár 21-én jelent meg a budapesti Begotten Silence debüt lemeze "Faces Of Suffering " címmel szerzői kiadásban. A lemez BandCamp oldalukon és a YouTube-on is meghallgatható, illetve megvásárolható elektronikus formában.

facebook_png.png

Öt év munkáját halljátok a lemezen, vannak rajta több esztendős és néhány hónapos számok is, dallamosak és őrlősebbek is, szóval változatosságból nincs hiány, valamint addig formáltuk a nótákat, amíg el nem érték a végleges Begotten Silence bloodstained melodeath hangzást!

Az album központi témája a szenvedés és a fájdalom, a legtöbb dal erről szól, pl. A Szunnyadó a félelemről, a The Canvas of Torment a mazochizmusról. A központi téma ellenére 2 szám dalszövege pozitív, az Escalate arról szól, hogy a céljainkat csak a határaink feszegetésével érhetjük el, az Omnipresent pedig arról, hogy az emlékek hogyan formálódnak bennünk. Nincs benne szó politikáról, vallásról vagy vallásellenességről, minden szám 1-1 különálló sztori.

A lemezborítót Bakonyi Örs készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr68301480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása