FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SUNRISE CIRCUS - Megjelent a Trenches EP

2016. június 05. - Felicium
cover_1.jpg
Megjelent a 8 éves Sunrise Circus legújabb kislemeze "Trenches" címmel. A budapesti csapat egy négy számos anyaggal jelentkezett bő egy hónapja, mely igazán erőteljes és pszihedelikusra sikerült.

Tovább

IRON MAIDEN - Klippremier: Death Or Glory

iron_maiden_1.jpg

Az Iron Maiden tavaly jelentette meg dupla stúdióanyagát "The Book Of Souls" címmel (lemezkritika itt), a koncertturné pedig hatalmas sikerrel zajlik. Magyarországon július elején a soproni Volt Fesztiválon mutatják be a hazai közönségnek az új színpadképet, látványvilágot, no meg az új dalokat is. Az élő felvételekből összevágott friss klipjük, mely a Death Or Glory című nótára készült, a hajtás után máris megtekinthető.

Tovább

BLUES PILLS - Klippremier: Lady In Gold

blues_pills.jpg

A nemzetközi tagsággal felálló hard/blues-rock brigád, a Blues Pills augusztus 5-én jelenteti meg a Nuclear Blast kiadó gondozásában második albumát "Lady In Gold" címmel. Most a címadó tételre készült klipet nézheted meg, melyet Johan Bååth (Avatarium, Dregen) rendezett, míg az operatőr Peder Carlsson volt, aki mellesleg a Backyard Babies dobosa is egyben.

Tovább

MACHINE HEAD - Dalpremier: Is There Anybody Out There?

mh.jpg

Még 2014-ben jelent meg az utolsó hangzóanyag az amerikai modern thrash csapattól (lemezkritika itt), de a Machine Head most hirtelen és váratlanul kirukkolt egy kislemezdallal, melyről még nem tudni, hogy rajta lesz-e a következő stúdiólemezükön. A hajtás után meg is hallgathatod, további információkkal együtt.

Tovább

HIGH FIGHTER - Klippremier: Blinders

high_fighter.jpg

A Svart Records gondozásában június 10-én érkezik a német doom/sludge brigád, a frontcsajos High Fighter bemutatkozó albuma "Scars & Crosses" címmel. A banda bemutatkozó EP-jéről mi is írtunk itt és már nagyon várjuk a stúdiólemez megjelenését. Most a Blinders című nótára készült klipet nézhetitek meg a hajtás után.

Tovább
süti beállítások módosítása