FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KERECSEN - Jön az első album!

2016. november 09. - bush69

kerecsen2015_1.jpg"Majom a trónon" címmel november 26-án jelenik meg a révkomáromi Kerecsen zenekar első albuma. A tízenegy dalt tartalmazó albumon közel egy évig dolgoztak, melyek közül néhány már hallható volt a korábbi demókon. A felvételek a Decibel Stúdióban készültek Dombóvári Balázs irányítása alatt. Az albumon közreműködik Balázs Patrik, Hammond orgonán.

facebook_png.pngAz albumot először Budapesten mutatják be a Route 66 klubban a Fancy Foxx (CZ) és a Hun Tears (H) zenekarok társaságában. Díszvendégként közreműködik Kóbor János (Omega), Dr. Csabai Mátyás (Lemezbörze.hu), Pavol Hammel (Prúdy) és Milan Špaňo is.

Tizenegy dalt tartalmaz a lemez, melyek közül néhány már hallható volt a korábbi demókon. Természetesen ezeket újra vettük, és jó alaposan átdolgoztuk.

kerecsen_majom_a_tronon.jpg

ESEMÉNY

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr411945119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása