FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

EMMA UNDRESSED - Új klip: Kártyavár

2016. október 13. - bush69

emma_undressed.jpgA 2014 szeptemberében alakult debreceni Emma Undressed zenekar hétfőn új klippel jelentkezett. A videó az idei "Dezillúzió" kislemez egyik számához készült, amiben néhány nyári pillanatukba engednek betekintést.

facebook_png.png

2014 szeptemberében alakultunk Debrecenben, stílusunkat leginkább a „csajénekes alternatív metál” szavakkal lehet összefoglalni. Már az első évünkben elég komoly sikereket értünk el, 2015 tavaszán megjelent az első albumunk, nyáron megnyertük az EastFest fesztivál közönségszavazását, így mi is zenélhettünk a fesztiválon, ősszel megjelent az első hivatalos klipünk, valamint megnyertük a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót.

2016 februárjában kiadtunk egy 3 számos kislemezt magyar nyelven, illetve az egyik számhoz szintén készítettünk egy klipet. Áprilisban a Leander Kills menedzsmentje minket választott, hogy a „környék legjobb bandája”-ként az előzenekaruk legyünk a Roncsbárban. Ugyanakkor idén több fesztiválon is képviseltettük magunkat, mint pl. FŐHE (Nyíregyháza), Liget Fesztivál (Szolnok), LeszFeszt (Kisvárda), illetve több klubkoncertünk is volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr3011803187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása