FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

K.O.P.U.S. CHARITY | 2016 - Jótékonysági rendezvény Nagykaposon

2016. július 20. - bush69

kopus_charity_koncert_2016_logo.jpg7 év után újra megrendezésre kerül a K.o.p.u.s. Charity jótékonysági rendezvény. Július 22-én a nagykaposi amfiteátrumban 5 zenekar fog fellépni. A koncertet a nagykaposi KOPUS polgári társulat rendezi, akik koncertek és kultúrális események szervezésével foglalkoznak.

Az ötlet onnan érkezett, hogy már majdnem 7 éve nem volt ilyen jellegü esemény Nagykaposon. A Kopus Charity Open-t 2009-ben egyik jelenlegi tagunk, Attila Rácz rendezte néhány jó barátunkkal. Most úgy döntöttünk megismételjük ezt a szép eseményt és szeretnénk így tenni minden évben.

A begyűjtött összeget teljes egészében a SPÁSA Polgári társulatnak adományozzuk, akik súlyos fogyatékosságban szenvedő emberek támogatásával és segítésével foglalkoznak. Az összeg átadására éjfélkor a koncert után kerül sor. Bárki adományozhat majd bármilyen összeget a bejáratnál.

Fellépők:

Southern Comfort - blues’n‘roll

Brothers Blues Band - blues

Impulz - rock

Ex-80 - rock

Copus Band  - rock

Kezdés: 18:00

Belépő: 2€ + saját elhatározás szerinti összeg jótékonysági célra

Esemény: https://www.facebook.com/events/1020366734679315

kopus_charity_koncert_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr898902116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása