FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE TROUSERS - Új klip: Sonic Desert

2016. június 24. - bush69

the_trousers_2.jpgA The Trousers zenekar 2015-ben jelentette meg negyedik, "Mother of illusion" című lemezét, ami itthon és számos külföldi országban kiemelkedő kritikákat kapott, a lemez dalait tucatnyi országban játszották és játsszák a mai napig. Egy évvel a Hysterical Route után végre elkészült a második videoklip.

facebook_png.pngA lemezhez a zenekar - a korábbi performance klipekkel ellentétben - filmszerű videokat tervezett, amelyek közül az első, a Hysterical Route 2015 júniusában jelent meg. A 70-es évek bűnügyi filmjeit idéző klip a hét videoja lett egy spanyol rockoldalon, és Svájctól Ausztráliáig számos országban műsorra tűzték. A videót Szili László rendezte, akivel a The Trousers már előző lemeze idején is dolgozott.

Egy évvel a Hysterical Route után végre elkészült a második videoklip, a Sonic Desert, amit szintén Szili László rendezett. A kisfilm a kortárs filmsorozatok intróinak képi világát idézi, különleges, sejtelemes hangulatú alkotás, tele lenyűgöző vizuális ötletekkel.

A klipet még februárban forgattuk (ezért szerepel még benne Iliás Ádám basszusgitáros, akit áprilisban váltott Lázár András), amit rendkívül aprólékos és hosszadalmas utómunkálatok követtek. A zenekar legközelebb az ostravai (CZ) rockfesztiválon lép fel július elején, a hazai közönség a Fezen záró estjén láthat minket.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr678836648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása