FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Az éterbe párolgott az alkohol

2016. június 10. - Felicium

csovi-karacs.jpg

Elérkezett az, amit talán legmerészebb álmaiban sem gondolt korábban az Alcohol zenekar: hogy rádióban szólaljanak meg dalai. Mindeddig az online csatornákon jutottak el a nagyközönséghez, közülük elsőként a másfél milliós nézettséggel bíró Rockhimnusz viszont már beszivárgott az éterbe hazánk új rock-adója, a május közepén indult Rádió Rock révén!

Álomszuszékoknak ébresztő gyanánt, korán kelőknek a nap (és szinte a hétvége) kellemes indításához ajánlja ezúttal a zenekar, ugyanis június 10-én, pénteken reggel 6 és 7 óra között került műsorba a dal. Ha lemaradnál, cseppet se csüggedj, ugyanis ’visszatérő vendég’ lesz a repertoárban, valamint lehet kérni a minden hétvégén jelentkező kívánságműsorban! Hallgassátok ti is! FM 95.8, egy frekvencia, ahol helyet kap a hazai rockzene. Bátran állítható: valami elindult…

Rádió Rock FM 95.8
Kívánságműsor:
SMS: (06 70) 7000 958
Telefon/üzenetrögzítő: (06 1) 91 11 958
http://www.radiorock958.hu/
https://www.facebook.com/radiorockmagyarorszag/

 

Az Alcohol jelenlegi felállása:
Szentpéteri Viktor - dob
Tóth Sándor “Csövi” - basszusgitár, ének
gitáron segíti a zenekart: Szabó Tamás (Action, ex-Alcohol)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr498796256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása