FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TROUSERS – Elkészült a II. Monarchy Madness turnéfilmje!

2016. május 30. - Felicium

monarchy_madness_tour.jpg

Április 30-án a budapesti Showbarlangban zárult az osztrák Reverend Backflash, a cseh Degradace és a magyar garázs rock királyai, a Trousers közös Közép-európai turnéjának második felvonása, a Monarchy Madness Tour II. A koncertkörúton készült turnéfilmet a napokban publikálták a zenekarok.

Már a tavalyi évben is megcsodálhattuk az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területére szervezett Monarcy Madness Tour-t, melyen hazánkat a The Trousers képviselte, a cseh Degradace, és az osztrák Reverend Backflash társaságában. A három zenekar már ekkor barátságot kötött, így nem volt különösebb akadálya annak, hogy idén is megrendezzék a 4 állomásos miniturnét. Csehországban Frydek-Mistek és Olomoucz városában, léptek fel a zenekarok április elején, majd Bécs és Budapest zárta a turnét a hónap végén. A kiváló hangulatú koncertekről egy turnéfilmet is készített az amúgy filmes szakmában mozgó Degradace dobos, Ondre Pode Podesva.

„Nagyon remélem, hogy továbbra is tudunk hasonló mini-turnékat csinálni a srácokkal évente kétszer, egyre több és több európai várost felölelve” – nyilatkozta a videóban Kőváry Zoltán a The Trousers frontembere.

Tekintsétek meg a srácok élményeit ti is az alábbi videóban:

nka_logo.jpgA magyar zenekar külföldi fellépéseit a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr728761228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása