FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

COOL HEAD KLAN - Új dal, felvidéki koncert: Örök nemzedék!

2016. május 25. - bush69

cool_head_klan_2016.jpg"Benzin és vér" címmel várhatóan szeptemberben jelenik meg a 20 éve működő Cool Head Klan zenekar új lemeze a Hammer Records gondozásában. A tíz vadonatúj nótát, valamint egy régebbi dal újra felvett változatát tartalmazó lemezről meghallgatható az Örök nemzedék! című nóta.

facebook_png.png

Húzós, motoros rock, keresztény-metal, progresszív témák, lendület, dinamika, zúzás. Nagyjából erre számíthatnak, akik megvásárolják, vagy – reményeink szerint legálisan – letöltik a lemezt. Az állandó tagok (Molics Zsolt, Koós József, Koncz Tibor és Hornyák Balázs) mellett Ángyán Tamás és Hirleman Bertalan játéka is színesíti az igen erősre sikerült anyagot. Minden dal fel van véve, jelenleg a stúdiómunkák folynak. További információkkal, album-grafikával, lemezbemutató időpontokkal, ill. helyszínekkel később jelentkezünk.

Május 28-án Bősön lépnek fel Felvidék legnagyobb létszámú motoros klubjának (Csallóközi bikák) 14. motoros találkozóján olyan zenekarok mellett, mint a Rómeó Vérzik, a Road vagy a Kowalsky meg a Vega.

Esemény

csallokozi_bikak_2016_14_motoros.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr458746314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása