FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AMORITE - Hamarosan új kislemez a death metallerektől

2016. május 19. - Felicium

unnamed.jpg

A 2015-ös Invisible Fire debütlemezt követően egy EP-vel fog jelentkezni az Amorite zenekar. Az elmúlt mozgalmas időszak legfontosabb változása, hogy az eddig két tagú banda négy főre duzzadt.

Basszusgitáron Katona Rajmund (1 Kill Embrace; Agregator), énekesi poszton pedig Sass Márton (ex-Amadea; Endless River) lesz hallható. Az új tagok energiáival és profi zenészi munkájával megerősödött négyesfogat minden szinten határozott és erős előrelépést ígér a Neverheard Distro által felkarolt és kiadott bemutatkozó anyaghoz képest. A sci-fi világába kalandozó pusztító zenei utazás keverését május végén kezdi meg Kiss 'Fidó' János a soproni SB stúdióban. A Final Entropy borítóképét Papp Norbert győri grafikusművész készítette el. A játék neve továbbra is klasszikus death metal!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr478729180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása