FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CLUE - Megjelent a SunCult | Lemezbemutató május 14-én

2016. május 10. - Felicium
clue_band_promo_2016.jpg

A tegnapi nappal megjelent a budapesti CLUE első nagylemeze SunCult címmel, amely letölthető a zenekar weboldaláról. Emellett az Abstract Substance című számhoz készült videoklip is tegnap mutatkozott be és a héten egy lemezbemutatóra is sor kerül, a Dürerben.

A budapesti CLUE 2012-ben tűnt fel a fővárosi klubokban, és még ebben az évben debütált a 'C.Q.' kislemezzel, majd ezt követte 2014-ben a 'What's on your mind?' EP.

A leginkább grunge-ként definiálható zenében idővel egyre több szerepet kaptak a pszichedelikus lebegések, progresszívebb zenei megoldások, s némi elektronika. Groove-ok, riffek, éteri elszállások, kidolgozott dallamok, intenzív hangulatok és filozófikus, spirituális dalszövegek jellemzik szerzeményeiket.

clue_suncult_front_cover.jpgMost elérkezett az idő hogy napvilágot lásson a zenekar soron következő kiadványa, immáron nagylemez formában SunCult címmel, (melyet ITT tölthettek le) valamint az Abstract Substance című számra készült videoklipet is megtekinthetitek.

A lemezbemutató koncert szombaton (május 14-én) lesz a Dürer kertben a Shake Your Head vol4. fesztivál keretén belül, ahol fellép még a OneHeadedman, a Dharma és a Majesty (Dream Theater tribute). ITT csatlakozhattok.

2016-05-14_durer_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr318700678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása