FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DYING WISH - Rövid ízelítő a próbateremből: Amit akarsz

2016. május 04. - bush69

dying_wish_2016.jpg"Tükörország" címmel tíz év után új albummal jelentkezik a püspökladányi Dying Wish zenekar. Itt egy rövidke ízelítő egyenesen a próbateremből, a stúdió előtti utolsó próbáról!

facebook_png.png

A háttérben folyamatosan dolgoztunk az új albumon és végre a finisbe értünk a munkálatokkal! Készen vannak a dalok, letisztultak a részletek, elérkezett az idő, hogy stúdióba vonuljunk és megpróbáljuk legjobb tudásunk szerint rögzíteni őket! A stúdiót lefoglaltuk (a szolnoki Denevér stúdió garancia lesz arra, hogy az eddigi legjobb hangzású lemezünket készíthessük el), május 9.-én pedig el is kezdjük a munkálatokat! Ahogy már említettük, kilenc nóta szerepel majd, a várhatóan ősz közepén megjelenő, Tükörország-ra keresztelt új hangzóanyagon! Hét vadiúj, valamint a Lopott Idők újra felvett és a Crimson Blood szintén újra felvett és Vörösre festi… címmel magyarosított verzióját találhatjátok majd rajta!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr918687452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása