FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GODKNOWS - Letölthető a 'Growing' EP

2016. április 14. - bush69

godknows.jpgMegjelent a budapesti Godknows első kislemeze "Growing" címmel, amely ingyenesen letölthető weboldalukról. A Plastic Bitch tagok alkotta zenekar a 4 dalt tartalmazó EP-t a SuperSize Recording stúdióban rögzítette. Jelenleg az Apey & the Pea és az AWS zenekarok társaságában turnéznak az ország szinte összes nagyobb városában.

facebook_png.png

Godknows zenekarunk alakulása 2014 év végére-2015 elejére datálható. Az elmúlt 10 évben már együtt zenéltünk a Plastic Bitch nevű formációban, melynek végére 2014 nyarán pontot tettünk. Stílusban a modern rock zenei palettához soroljuk magunkat, ötvözve grunge-punk elemekkel, de ezeket mindig nehéz pontosan meghatározni, abszolút szabadelvűen írjuk a dalokat.

Godknows - Growing EP

LETÖLTÉS

godknows_growing.jpg04.14. BUDAPEST / AKVÁRIUM
04.22. Szekszárd / Szekszárdi Est Café
04.23. Pécs / Pécsi Est Café
05.13. Nagyvárad / Moszkva Kávézó
05.14. Miskolc / Helynekem
05.20. Zalaegerszeg / Atlantis

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr38604538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása