FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GODGIVEN - Dal- és klippremier: Do Not Cover

2016. április 13. - bush69

godgiven.jpgA budapesti Godgiven harmadik, "Out of Box" című EP-je áprilisban jelenik meg. Itt az első dal, amire az őszi balkáni és hazai turnéjukon készült videókból klipet is készítettek. A új dalokat a debreceni MMP Hangstúdióban rögzítették Szilágyi István és Mosquito segítségével.

facebook_png.png

A Godgiven pontosan az a dolog, ami akkor történik, amikor metalosok egyszercsak punkot kezdenek játszani. Volt, hogy próbáltunk "valamilyen" zenét írni, viszont soha nem lettünk sem ilyenek, sem olyanok. Úgyhogy helyette inkább azt csináljuk, ami zsigerből jön. Emiatt nincs is könnyű dolgunk, ez az egész egy kötéltánc...
Amúgy is mi ez? Neveztük már crossovernek, ilyen-olyan metalnak, de az igazsághoz valószínűleg a tanult kolléga járt a legközelebb a "punk metal" definícióval.

godgiven_tour_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr478602452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása