FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NAGAARUM - Lemezmegjelenés április elején

2016. március 28. - Kovenant

nagaarum.jpg

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Nagaarum új, tizenharmadik lemeze három orosz kiadó együttműködésében jelenik meg április elején, most pedig teljes egészében meg is hallgathatod a "D.I.M" című kiadványt.


Április első felében fog megjelenni az új Nagaarum lemez (D.I.M.) három orosz kiadó együttműködésével (Endless Winter, GS Productions, Frozen Light). Az anyag január 13-án készült el, mintegy három hetes elmélyült munka után Nagaarum saját stúdiójában, az NGC-ben. Mintegy 60 kiadónak lett elküldve, melyből több is érdeklődést tanúsított, de az Endless Winter áll elő a legjobb megoldással. A 300 darabos CD kiadványhoz 8 oldalas booklet lesz mellékelve. A magyarországi forgalmazó a Neverheard lesz. 

nagaarum2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr138531390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása