FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER KILLS - Klippremier: A Híd

2016. március 08. - bush69

leander_kills_2016.jpgSzeptember elején sokkoló hírként érte a rajongókat, hogy zenei és nézeteltérésbeli különbségek miatt öt év után befejezi pályafutását a Leander Rising zenekar. Köteles Leander Leander Kills néven folytatja, itt az ötödik dal.

facebook_png.png

"Személy szerint én vissza fogok kanyarodni a kezdetekhez, egyedül összedobok egy egész lemezt Leander Kills néven. Sok mondanivalóm gyűlt össze. Olyan lemezt szeretnék, amibe minden érzelmemet és dühömet bele tudom rakni. Remélhetőleg tavasszal meg is fog jelenni és ősszel már szeretnék jelentkezni az első dalokkal." - nyilatkozta Köteles Leander a Now magazinnak.

Már előrendelhető a Leander Kills - Túlélő című albuma az iTunes-on! Aki előrendeli az albumot, az azonnal - a megjelenés előtt!!! - meghallgathatja a címadó dalt! Március 18-ig akciós áron vehető meg az album!
https://itunes.apple.com/hu/album/tulelo/id1089566217

A Leander Kills CD és az első pólók itt már előrendelhetőek:
http://popshop.hu/798-leander-kills
A március 17-i lemezbemutató party-val kapcsolatban javában zajlik az egyeztetés a lehetséges helyszínekkel. Az biztos, hogy Budapest belvárosában lesz és 18 órakor kezdődik. Azok vehetnek részt a party-n, akik előrendelik a CD-t vagy a helyszínen megvásárolják.

Március 18-án indul a Leander Kills turné!
Jegyvásárlás: http://tixa.hu/kereses?keres=leander
A koncertek esemény oldalai: https://www.facebook.com/leanderkills/events

leander_kills_tulelo_2016.jpg1. Túlélő    
2. Szerelmetlen dal
3. Te leszel a párom
4. Madár     
5. Ketten egyedül
6. Szeresd Bennem
7. Híd         
8. Este van     
9. Valami folyjon
10. Fényév távolság

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr618454876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása