FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MAGOR - Tovább folytatódik a lemezbemutató turné

Felvidéki koncert Dunaszerdahelyen

2016. február 24. - bush69

magor_2016.jpgLassan már egy éve, hogy megjelent a Magor első nagylemeze, ám a "Testamentum" dalait bemutató turné még mindig tart. A 9 állomásos tavaszi körút első koncertjére február 26-án, pénteken kerül sor Zalaegerszegen, ahol a Moby Dick vendégeként lép színpadra a csapat.

facebook_png.pngAlapvetően ezt az évet szellősebbre terveztük, mert szeretnénk minél több figyelmet szentelni az új dalok írásának. Aztán persze az élet közbeszólt; olyan meghívásokat kaptunk, amikre nem tudtunk nemet mondani. Nem minden nap adódik az embernek alkalma igazi legendákkal megosztani a színpadot, így mikor a Moby Dick először Zalaegerszegre, majd Szegedre invitált minket, rögtön igent mondtunk! De ugyanekkora lelkesedéssel várjuk a Phoenix Rt, a Döngölöm és a Lovecrose zenekarok meghívásából megvalósuló dunaszerdahelyi, kecskeméti és keszthelyi bulikat is.” – mondja a zenekar frontembere, Speck Roland.

Az előzetes visszajelzések alapján a turnéállomások közül a Dorothyval közös gyöngyösi állomás tűnik az egyik legígéretesebb bulinak. Ez a koncert kiemelten fontos a Magor számára.

A Dorothy-s lányokkal régóta jó barátságot ápolunk, így örömmel megyünk az ő városukba, Gyöngyösre, letesztelni az új Start Műhely nevű klubbot, hogy vajon bírják-e a falak a metalt. Ráadásul Gyöngyös számunkra sem közömbös. Én itt élek, és a zenekar is itt próbál már 2012 óta. Bár Jászberény és Hatvan az otthonunk, Gyöngyös lett a főhadiszállásunk.”magor_live.jpg

A Magor ezen kívül három állomásra bekapcsolódik az Alcohol zenekar maratoni országjárásába: Érden, Sopronban és Szombathelyen a „Káosz Tour-a” különleges vendége a Magor lesz. Ráadásul ezekre a koncertekre a belépés ingyenes!

A tavaly őszi turné soproni és szombathelyi állomásait még most is emlegetjük” – meséli nevetve Roland. „Nyár óta az volt az első ’ottalvós’ bulink, így az első este Sopronban kicsit elengedtük magunkat és ebben remek társaságra leltünk a soproni közönségben. A reggelig tartó poharazgatásról emlékeink nem igazán maradtak, de annál több kompromittáló fényképet és videót találtunk másnap a telefonjainkban. A másnaposság gyötrelmeit a szombathelyiek meleg fogadtatása segített túlélni, ezért nagyon hálásak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindkét városba visszatérhessünk.”magor_tel_tavasz_datumok.jpg

Aki tehát szeretné elcsípni a Magort a tavasszal, az alábbi állomásokon teheti meg:

02. 26. Zalaegerszeg, Művház + Moby Dick, Cadaveres

02. 27. Dunaszerdahely, Soul Hunter + Phoenix Rt.

03. 05. Gyöngyös, Start Műhely, + Dorothy

03. 18. Szeged, Rongy + Moby Dick

04. 09. Keszthely, 512 + Lovecrose

04. 15. Érd, Borgödör + Alcohol, Psychogang

05. 13. Kecskemét, Teka + Döngölöm

05. 20. Sopron, Hangár + Alcohol, Psychogang

05. 21. Szombathely, Végállomás + Alcohol, Psychogang

 A Magor legutóbbi klipje, a turné házi videóiból készült, nyári hangulatú „Ez vagyok én”.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr38416792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása