FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AC/DC - Rajongói e-mail szolgáltatás: már lehet regisztrálni!

TNT bomba az e-mail fiókodban

2016. február 24. - bush69

acdc_web.jpgAz AC/DC a közelmúltban jelentette be Rock or Bust koncertturnéja európai állomásait. A banda rendkívül sikeres 2015-ös évet tudhat maga mögött: megnyitották az 57. Grammy Díjátadót, fő fellépők voltak a Coachellán, 14 észak-amerikai, valamint 11 ausztráliai és új-zélandi showt adtak, és most végre Európába is elérnek a turnéjukkal. De nem ez az egyetlen jó hír a rajongók számára. Mostantól ugyanis mindenkinek lehet saját, névre szóló AC/DC e- mailcíme!

Az AC/DC – a német e-mail szolgáltató mail.de-vel együttműködve - mindenki számára elérhetővé tette hivatalos domainjét, az @acdc.com-ot. Regisztrálni a banda honlapján, a www.acdc.com-on lehet, bármilyen választott felhasználónévvel. A leveleket ezután webmailen, valamint Androidos és Apple készülékeken futó applikációk segítségével, de természetesen Mozilla Thunderbird-ön vagy Microsoft Outlookon (IMAP/POP3) keresztül is elérhetik a felhasználók.acdc_fanmail.png

Az AC/DC rajongói e-mail egy teljesen egyedi szolgáltatás. Más hasonló rajongói levélszolgáltatásoktól eltérően itt valóban a hivatalos nevét használhatjuk domain-ként. És ez több mint menő, különösen a rajongók körében” – mondta Fabian Bock, a mail.de GmbH vezetője.

Az AC/DC rajongói e-mail ugyanazokat a funkciókat nyújtja, amiket a felhasználók már ismerhetnek a mail.de által kínált különböző szolgáltatásokból. A güterslohi székhelyű cég az egyik legbiztonságosabb e-mail szolgáltató Németországban. A német adatvédelmi törvények szabályozzák, és megfelel az adatbiztonság legmagasabb követelményeinek is, mivel teljes egészében német szerverpark áll mögötte. Ezt a megbízhatóságot bizonyítja a számos magas értékelés is, amit a szolgáltató a különböző tesztek során kapott.

A rajongói e-mail szolgáltatáshoz 10 GB tárhely, telefonkönyv és naptár funkció is jár, utóbbi tartalmazza az AC/DC összes fontos eseményét világszerte. Emellett online tárhelyet is kapunk a regisztrációhoz zenék és videók számára, egy médialejátszóval kiegészülve, ami asztali gépeken és applikációkon keresztül is fut. A tárhely ezen felül fényképek és egyéb dokumentumok online tárolására is alkalmas.acdc_webmail.jpg

Mind a levelezőrendszer, mind a kiegészítő applikációk AC/DC rock stílusban készültek. A regisztráció és az egyszeri postaköltség megfizetése után a rajongók egy ingyenes csomagot is kapnak, amely egy Rock or Bust pólót és egy matricacsomagot tartalmaz, összesen 40 dollár értékben. Az AC/DC rajongói e-mail szolgáltatás díja 2.99 dollár havonta, egy év hűségnyilatkozattal. További információért látogass el a http://www.acdc.com/fan-mail weboldalra!acdc_t-shirt_sticker.png

A mail.de szolgáltatóról

A mail.de GmbH e-mail szolgáltató egyet jelent az innovatív, megbízható, és biztonságos kommunikációval. A güterslohi székhelyű cég 2009 óta kínálja modern, naprakész, előremutató és a felhasználói igényeknek megfelelő e-mail szolgáltatását. A legújabb internetes technológiákat alkalmazva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intuitív felületek segítségével strukturálják a túláradó e-maileket, miközben a legnagyobb biztonságot is garantálja számukra. Az új e-mail szolgáltatás egyszerre szolgál az online kommunikáció középpontjaként, és kínálja egy jó hírű, semleges e-mail cím előnyeit.

2012 óta a mail.de kiegészítő és ingyenes e-mail címeket is kínál. A FreeMail megalkotásával a mail.de GmbH egy olyan terméket hozott létre, amely egyesíti a magas minőséget és a biztonságot sok felhasználó ingyenes e- mail cím iránti vágyával.

A képzett IT szakértőkből álló csapat folyamatosan figyelemmel követi, és az új termékek fejlesztése során sikeresen alkalmazza is a legújabb technológiai trendeket. A felhasználók így az e-mail szolgáltatás folyamatos fejlesztéséből profitálhatnak, és biztosak lehetnek abban, hogy egy mindig naprakész és egyedülálló szolgáltatást használnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr818416644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása