FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ECHONALD - Új szöveges videó: Bukott fejvadász

2016. február 19. - bush69

echonald_2016.pngBukott fejvadász című új dalára készítette el első szöveges videóját a budaörsi Echonald zenekar. Az idén megjelent "Színvilág" albumból befolyó összes bevételt a Pest Megyei Gyermek és Ifjúsági Alapítványnak ajándékozzák.

facebook_png.png

Mostanában kicsit csendben voltunk, de nem tétlenkedtünk kicsit sem. Mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy elkészült a zenekar első lyrics videója. A választás a Bukott fejvadász című dalunkra esett, a videóban pedig megmutatjuk közelről a sokak által kérdezett és emlegetett "Gyűrűk ura" motívumunkat, ami egész évben a zenekar arca!

Az Echonald | 2006 októberében alakult Szerencsen gótikus, power metal stílusirányzatban, a dobos (Krajczár Márió) a szintetizátoros (Grebely János) és a basszusgitáros (Krajczár Ferenc) felállással. Rengeteg énekes és gitáros fordult meg a zenekarban, a legelső koncertképes csapat pedig 2007-re kristályosodott ki. 2013 elején Feri és Márió Budaörsre költöztek. Ott új életre kelt az együttes. 2014 februárjában megjelent az első igazi nagylemezük „Még lélegzem” címmel, illetően forgott a kamera is a névadó dalra. Óriási sikere volt, így rengeteg eddig zárt kapu nyílt meg előttük, valamint a rajongók tábora is nagyban megnőtt. Egy szóval minden sikerült ebben az évben ami csak sikerülhet. A tavalyi „Tükörkép” után, 2016-ban immáron friss anyagukkal a „Színvilággal” turnéznak.echonald_2016_cd_tamogatas.jpg

A "Színvilág" című lemez megvásárlásával támogatjátok az államilag gondozott gyermekeket:

ECHONALD SHOP

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr368402836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása