FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DALRIADA - Klippremier: Áldás

Felvidéki koncert júniusban

2016. február 18. - Felicium

dalriada_2016.jpg

A Dalriada zenekar (akik az elmúlt egy-két évben kaptak hideget-meleget, ám mit sem törődve, sőt olykor-olykor még ki is parodizálva a történéseket) megjelentette legújabb videóját. Tegnap este jelent meg az "Áldás" klip, mely ismét nem okozott csalódást. Az ismert videómegosztón is könnyedén átlépte az 1000 megtekintést röviddel a megjelenése után.

Mindig is közel álltak hozzám, hisz itthon szinte nincs is párja annak amit ők csinálnak, így évekkel ezelőtt jó néhány lemezüket meg is vettem már a megjelenésekor. A legutóbbi nagylemez, az "Áldás" 2015-ben látott napvilágot és nem volt ok a csalódásra. Halkan jegyzem meg, nálam az "Arany album" vitt mindent. A klip jó húzás volt, hiszen most jönnek a fesztiválbejelentések is és egy igényes videó mindig jól jön a promóciónál. Főleg, hogy ez a produkció hihetetlenül igényesen lett előadva a Mihaszna Film közreműködésével. A képminőség kifogásolhatatlan, a zenekart és a történetet pedig kellő mennyiségben, arányosan osztották el a szűk öt perc alatt. Érdemes meghallgatni, sőt csak is javasolni tudom mindenkinek.

Június 25-én a felvidéki Tornán játszanak a Rock a vár alatt nevű rendezvényen, többek között olyan zenekarok társaságában, mint a Karthago és a Chrome Rt. Esemény ITT található.

"Áldás" címmel szeptember 7-én jelent meg a soproni Dalriada nyolcadik stúdióalbuma. Az új album hivatalosan és teljes egészében elérhető szöveges videókkal, jó minőségben!

dalriada_aldas_2015.jpg01. Intro
02. Amit ad az ég (Álmos búcsúja)
03. Dózsa rongyosa
04. Úri toborzó
05. Áldás
06. Világfa
07. Zivatar
08. Moldvageddon
09. Hamu és gyász
10. Futóbetyár
11. Fele zivatar

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr48399998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása