FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER KILLS - Klippremier: Ketten Egyedül (feat. Kállai Ernő)

2016. február 16. - bush69

leander_kills_2016.jpgSzeptember elején sokkoló hírként érte a rajongókat, hogy zenei és nézeteltérésbeli különbségek miatt öt év után befejezi pályafutását a Leander Rising zenekar. Köteles Leander Leander Kills néven folytatja, itt a negyedik dal.

facebook_png.pngHa zenekarod játszani szeretne a Leander Kills és a Hot Beaver társaságában március 18-án az esztergomi Sportalsó klubban, oszd meg bandád legnépszerűbb youtube videóját az esemény oldalán https://www.facebook.com/events/416342288567472
és gyűjtsd a lehető legtöbb like-ot február 18-ig, mert az öt legmenőbb csapat közül választjuk ki a vendégzenekart február 19-én. (A szervezők az esemény oldalán leadott like-ok alapján állítják fel a végleges sorrendet.)
A vendégzenekart az öt legtöbb like-ot elérő csapat közül a Leander Kills, a Hot Beaver és a szervező választja ki.
A vendégzenekar számára szervezők 15 perces beállási lehetőséget és 30 perces játékidőt biztosítanak.
A vendégzenekar saját felszerelésén játszik a koncerten. Alap backline-t a szervezők biztosítanak.
A vendégzenekarnak a szervezők költségtérítést nem fizetnek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/416342288567472

További események

"Személy szerint én vissza fogok kanyarodni a kezdetekhez, egyedül összedobok egy egész lemezt Leander Kills néven. Sok mondanivalóm gyűlt össze. Olyan lemezt szeretnék, amibe minden érzelmemet és dühömet bele tudom rakni. Remélhetőleg tavasszal meg is fog jelenni és ősszel már szeretnék jelentkezni az első dalokkal." - nyilatkozta Köteles Leander a Now magazinnak.

koteles_leander.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr38395194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása