FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

YUK BUDAPEST - Fergeteges Rockbuli a fővárosban

HELO ZEP! | RESTLESS | RELIEVED ONES | DEAD MAN'S BITCHES | INGERKÜSZÖB

2016. február 04. - Felicium

flyer_1.jpg

A Helo Zep nem gyakran játszik Budapesten, ám amikor mégis jönnek, körülveszik magukat jobbnál-jobb zenekarokkal és egy egész estés rock bulit kínálnak pénztárcabarát árakkal.

A Helo Zep! egy gödöllői rock'n'roll zenekar, akik 2010-ben alakultak. Tagjai: Pleizer Zsolt, Szűcs Dávid és Nagy Miklós. A srácok ismerősök lehetnek megannyi jó hangulatú gödöllői buliról, valamint a Kowalsky meg a Vega turné 2015-ös állomásairól és a fergeteges Turakenroll fesztiválokról. Az este folyamán továbbra is nyomják rendületlenül a rájuk jellemző rock ’n rollt.

A Relieved Ones 2013-ban alakult Budapesten. Jelenleg a Punkrock műfajban tevékenykednek, Tóth Roland, Jantyik Róbert, Bubálik Gábor és Németh Bálint összeállításban. Fontosabb mérföldkövek voltak az „Ájjájé!” (DEMO), ami 2015. január 2-án jelent meg, valamint a „Gondolkodj” (LP), mely 2015. szeptember 25-én látott napvilágot.

A Restless egy 2012 óta működő, budapesti, leginkább nu-alternatív metál zenekar, akik úgy döntöttek más úton folytatják, így a zenekar ebben a formában megszűnik és a tagok máshol folytatják az zenélést. Bár túl vannak megannyi sikeres koncerten és felvételen, a sors most úgy határozott ez lesz az utolsó buli. Azért a srácok még biztosan beleadnak mindent, hogy utoljára is maximálisan megmozgassák a közönséget.

Egyenesen Győrből érkezik a fővárosba a Dead Man's Bitches zenekar, hogy megmutassák, mi is az a Whiskey and Roll. Egyébként a srácok 2013-ban alakultak, és legfőbb inspirációjuknak a Jack Danielst tartják. Azt hiszem, vagyunk így még páran…

Az este legfrissebb csapata a budapesti Ingerküszöb lesz, akik 2015 szeptemberében alakultak, és a nevükből is sugall, hogy a punk rock az a műfaj, ami mellett elkötelezte magát a trió.

2016 Február 12 (péntek) - YUK BP
19:00 -Ingerküszöb
20:00 -Dead Man's Bitches
21:00 -Relieved Ones
22:00 -Helo Zep!
23:00 -Restless (-búcsú koncert-)

Cím: 1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Jegyár: 800 forint 
Kapunyitás: 18:30 | Start: 19:00
www.yuk.hu | www.facebook.com/yukbudapest

Facebook esemény ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr378358896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása