FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ANCIENT LAMENT - Albumpremier: Messages From The Crystals

Paleoastronautic funeral doom

2016. január 30. - Felicium

12647834_1302427103116829_884893939_n.jpg

Az Ancient Lament ˝Messages From The Crystals˝ első bemutatkozó albumán sötét, hátborzongató kozmikus dallamok és mély hörgések gerjesztik a szellemvilág ősi lényeinek, valamint a mára már elveszett civilizációk (mind földi, mind földönkívüli) misztikus mély világát. A lassú folyamként hömpölygő és nyomasztó, de elképesztően gyönyörűséges éteri dallamaik a Lovecrafti rituálék földöntúli mélységeibe kalauzolja el a befogadó füleket. 

A nemzetközi internetes doom projekt asztrális előadói a szerbiai magyar származású underground zenész Borgion (Meskalith,Doomhead, Salamnder Funeral, WinterForest), és a francia származású Hangsvart (Abysmal Growls of Despair, Arrant Saudade, Catacombed, Hangvart, Plagueprayer). Az album hazai debütálása a HOD presents gondozásában jelent meg.

Facebook
A lemez megjelent ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr98332350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása