FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ACID VICTORIA - Két hét múlva Massive Ejaculation EP

Ingyenes koncerttel ünnepelnek

2016. január 28. - Felicium

plakat_promo_kicsi.jpg

A budapesti hard rock, psy rockban utazó Acid Victoriáról korábban már adtunk hírt. Azóta egyre több információ lát napvilágot a zenekar és az új lemez, a "Massive Ejaculation" kapcsán. A lemez előrendelhető mindösszesen 500 magyar pénzért, melyhez jár egy koncert dvd is, csak előrendelőknek. Ma folytatódik az információk lassú de biztos áramlása, ugyanis megérkezett a stúdió napló második része. Csalódást biztosan nem fog senkinek okozni, mert a humor a szokásos...

Az EP-n 7 szám fog szerepelni, melyekről azt lehet tudni, hogy az első öt a tényleges új stúdiófelvétel, a következő a már több mint egy éve kiadott első számuk, valamint a legutolsó dal egy remix, melyet a zenekar tagjai kevertek házilag.

Tegnap megmutatták a grafikát is a srácok, így most már tényleg csak annyi van vissza, hogy várjuk a február 12.-t, megyünk a Menta Teraszra a 2 éves koncertre, ami ráadásul ingyenes, valamint rongyosra hallgatjuk a már megjelent dalokat.

front_real.jpgMassive Ejaculation tracklist:
I.    Swoonin' Machine
II.   Shipwrecked Boy
III.  Acid Victoria
IV.  Deus Ex
V.   Hey Na
VI.  The Bonus Boy (bonus track)
VII. Bruiser (7ou c4n’t st0p m3 r3m1x)
34 minutes

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr238325352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása