FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BUDAPEST PARK - Metalcore-fesztivál júniusban

Killswitch Engage, Architects, August Burns Red, Atreyu és a Bury Tomorrow egy napon

2016. január 27. - bush69

killswitch_engage_x_architects_x_august_burns_red_x_atreyu_x_bury_tomorrow_in_budapest_park.jpgJúnius 14-én a Budapest Park színpadán egy este lép fel a Killswitch Engage, az Architects, az August Burns Red, az Atreyu és a Bury Tomorrow.

Esemény: https://www.facebook.com/events/525012431003073

Az este egyik legnagyobb kedvence a brightoni Architects a korábbi magyarországi fellépésein már bőven bizonyította, hogy van igény rájuk. Legutóbb 2014-ben jelentkeztek stúdióalbummal "Lost Forever // Lost Together" címmel, melyet Svédországban rögzítettek, és amellyel visszatértek keményvonalas metálgyökereikhez.

Szintén a modern metalcore felől érkezik, ráadásul szintén nem első alkalommal az August Burns Red. Az amerikai zenekar védjegyéül szolgáló dallamos, technikás riffek és a kőkemény breakdownok már a korai években megmutatták a csapatban rejlő óriási potenciált. A pennsylvaniai kvintett hat egységesen igényes, magas színvonalú sorlemez után tavaly nyáron jelentette meg hetedik albumát "Found in Far Away Places", amelyről az Identity című dalért a csapat megkapta élete első, ám jólmegérdemelt Grammy-jelölését.

És ha már az amerikai metalcore-nál tartunk, akkor nem maradhat ki a buliból a wetfieldi ötösfogat, a Killswitch Engage sem. Már csak azért sem, mert az Overcast és az Aftershock zenekarok romjaiból életre kelt csapatot a stílus egyik megteremtőjeként tartják számon. A kemény zenei témák mellett ugyanis fontos szerephez jutottak a dallamok, illetve ami még ennél is fontosabb, a tiszta vokál. Így született hát meg a hardcore és a metál házasításából a metalcore, amelynek a Parkway Drive vagy az All That Remains mellett egyik vezéregyénisége lett az idén új lemezzel jelentkező Killswitch Engage, akik az "Incarnate" lemez dala mellett biztosan előadják majd slágereiket, mint a Temple From The Within, a My Last Serenade vagy a My Curse.

A terepet pedig előmelegíti a 2014-ben újraalakult Atreyu, akik szintén fontos szerepet játszottak a 2000-es évek metalcore-jának fejlődésében, és akikre olyan zenekarok voltak hatással, mint a Pantera, az Arch Enemy, az In Flames és a Soilwork.

A fiatalabb generációt pedig a 2006-ban alakul Bury Tomorrow képviseli, akik szintén friss anyagukkal, a január végén megjelenő "Earthbound" című negyedik lemezükkel érkeznek majd Budapestre.

A jegyértékesítés 01.28-án, 8 órától kezdődik!

Online jegyértékesítés: http://tixa.hu/kse-architects_budapestpark
  Jegyirodai értékesítés: https://www.ticketportal.hu/selling_places.aspx#20

Jegyárak:
  Early bird: 5499 Ft (500 db)
2016.05.27-ig: 6999 Ft
2016.05. 28-tól és a helyszínen: 8499 Ft

  VIP jegyek hamarosan kaphatók!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr248323810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása