FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER KILLS - Klippremier: Valami Folyjon (feat. Icarus)

2016. január 16. - bush69

leander_kills_logo.jpgSzeptember elején sokkoló hírként érte a rajongókat, hogy zenei és nézeteltérésbeli különbségek miatt öt év után befejezi pályafutását a Leander Rising zenekar. Köteles Leander Leander Kills néven folytatja, itt a harmadik dal.

facebook_png.pngA Leander Kills tavaszi turnéjának első állomása Esztergomban lesz. 2016. március 18-án a Sportalsóban. Jegyek már megvásárolhatóak online: http://tixa.hu/leander_kills_esztergom
December 11-től pedig már a helyszínen is.
Sörakadémia Sörbár (2500 Esztergom, Lőrincz u. 1.)
Babits könyvesbolt (2500 Esztergom, Aradi tér 4.)
Provance Virágüzlet (2500 Esztergom, Vörösmarty u. 1.)

Esemény: https://www.facebook.com/events/416342288567472

További események

Személy szerint én vissza fogok kanyarodni a kezdetekhez, egyedül összedobok egy egész lemezt Leander Kills néven. Sok mondanivalóm gyűlt össze. Olyan lemezt szeretnék, amibe minden érzelmemet és dühömet bele tudom rakni. Remélhetőleg tavasszal meg is fog jelenni és ősszel már szeretnék jelentkezni az első dalokkal. - nyilatkozta Köteles Leander a Now magazinnak.

koteles_leander.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr438277542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása