FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MOTOR SISTER - meghallgatható a teljes lemez

2015. február 28. - bush69

motor_sister_band_2015.jpg"Ride" címmel március 6-án jelenik meg a Los Angelesi Mother Superiortból alakult Motor Sister új lemeze a Metal Blade kiadónál. A projektben ott van Jim Wilson a Mother Superiorból, az Anthrax gitárosa, Scott Ian, felesége Pearl Aday (aki Meat Loaf lánya), John Tempesta dobos (The Cult, ex-Exodus, Testament, White Zombie stb...) és Joey Vera basszusgitáros (Armored Saint, Fates Warning). A 12 dalt két nap alatt rögzítették Jay Ruston producerrel (Steel Panther, Anthrax, Avatar stb...)

Tovább

ALCOHOL | COOL HEAD KLAN - Március idusán Várpalotán

alcohol-cool_head_klan-varpalota.jpg

„Mi nem nyugszunk” Tour 2015 elnevezéssel indította útjára tavaszi-nyári koncertsorozatát az Alcohol zenekar, melynek során számos olyan helyre is ellátogatnak, ahol rég tett tiszteletét. Elmondható ez a turné második állomásáróI is: hosszú idő elteltével március 14-én ismét a Várpalotán muzsikál a banda.

Tovább

CROWBAR - a sludge-doom legenda Pozsonyban

crowbar_band.jpgA New Orleans-i sludge-doom metal mesterei március 1-én (holnap) a pozsonyi Randal klubban lépnek fel, majd március 3-án a debreceni Roncs bárba is ellátogatnak. Tizedik, "Symmetry In Black" című lemezüket turnéztatják Európában Kirk Windstein-ék. Hatalmas zúzásra lehet számítani. Ha nem hiszed el, akkor nézd meg a dresden-i koncerten készült videót.

Tovább

MOONSPELL - hallgass bele az "Extinct" album összes dalába

moonspell_2014.jpgA több mint 20 éve működő portugál dark/gótikus metal banda új lemeze "Extinct" címmel március 6-án jelenik meg a Napalm Records gondozásában. A svéd Fascination Street stúdióban rögzítették Jens Bogren (Paradise Lost, Katatonia, Amon Amarth, Opeth) producer közreműködésével. A The Last Of Us és a Breathe (Until We Are No More) után most belehallgathatunk az összes dalba.

Tovább

MILLIÓ RÓZSASZÁL - új EP | Koncert Révkomáromban

milliorozsaszal_band.jpg

Mennyi idő kell ahhoz, hogy elvigye az ördög a nőd, a kutyád, égetni kezdjen a savad, de mégse kerüljenek el a lányok? A Millió Rózsaszál szerint 8:08 perc, négy számra osztva. Ennyit töltött fel a bandcamp oldalára a jánossomorjai punkzenekar még az év elején, aztán leporolta a turnébuszt és idén annyit akar koncertezni, mint a 2008-as alakulása óta még soha.

Tovább
süti beállítások módosítása