FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HATE - Klippremier: Valley Of Darkness

2015. január 17. - Kovenant

k1600_hate_4_sm.jpg

A lengyel death/black metal banda, a Hate új albuma, a "Crusade:Zero" február 2-án jelenik meg a Napalm Records kiadó gondozásában. A lemez beharangozójaként most itt a Valley Of Darkness nótára készült klip.

Tovább

FONOGRAM - Magyar Zenei Díj 2015 | Elindult a nevezés!

fonogram2015.png

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége újra megrendezi a zenészek és hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj gálaestet. Idén ismét nagyszabású, látványos műsorra számíthatunk, talán minden eddiginél szebb, izgalmasabb helyszínen, az egykori legendás Budai Ifjúsági Park területén, a Várkert Bazárban!

Tovább

THE AGONIST - Klippremier : Gates Of Horn And Ivory

the_agonist_2015.jpg

"Eye Of Providence" címmel február 23-án jelenik meg a montreali The Agonist új lemeze a Century Media Records égisze alatt. A 2012-es "Prisoners" után ezen albumon debütál az új énekesnő Vicky Psarakis, aki Alissa White-Gluz helyére érkezett miután távozott az Arch Enemy-be. A banda készített egy rövid ízelítőt, amit a két új dal mellett nézhetsz meg.

Tovább

RANDY RHOADS - tribute album márciusban

randy_rhoads_ozzy_2015_felvidekirockmagazin_tk.jpg

Randy Rhoads főként az Ozzy Osbourne mellett eltöltött évei révén vált híressé. Az egyik leghíresebb és legbefolyásosabb 1980-as évekbeli heavy metal gitáros, aki rövid pályafutása ellenére maradandó nyomot hagyott a rocktörténelemben. 1973-ban Kelly Garni basszusgitárossal alapította meg a Quiet Riot zenekar elődjét, majd az együttes első két albumán gitározott. A gitároktatással is foglalkozó Rhoads 1979-ben kilépett a csapatból, hogy csatlakozhasson Ozzy Osbourne szólóegyütteséhez. Pályafutása során két albumot rögzített Ozzy gitárosaként. A "Blizzard of Ozz" és a "Diary of a Madman" lemezeken található dalok nagyban épültek Rhoads gitárjátékára.

Tovább
süti beállítások módosítása