FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AKELA - Felvidéki Farkasnap Révkomáromban

2015. április 18. - bush69

akela_2015_04_25_felvideki_farkasnap_rev_facebook_fejlec.jpg

Immáron harmadik éve, minden tavasszal a felvidéki Révkomáromba látogat Magyarország kultikus thrash metal zenekara az Akela! Idén először igazi Farkasnap kerül megrendezésre, ahol Főnökéken kívül öt kiváló együttes lép még a színpadra. A falkagyűlés helyszíne a RÉV – A magyar kultúra háza lesz, a kezdés pedig viszonylag korai, tehát ideje időben érkezni. Sok! Sok! Sok! Akelások!

Tovább

SLAYER - Dalpremier: When The Stillness Comes

slayer_band_black.jpgÁprilis 18-án a Lemezboltok Napja alkalmából jelenik meg a When The Stillness Comes című új Slayer dal, amit tavaly rögzítettek Los Angelesben Terry Date producerrel. Az 5 ezer példányban megjelenő kislemez B oldalára a klasszikus Black Magic nóta (Album: Show No Mercy - 1983) egy élő verziója kerül fel, amit a 2014-es Wacken fesztiválon rögzítettek. A 2009-es "World Painted Blood" album folytatása várhatóan 2015 közepén jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában.

Tovább

MACHINE HEAD - Szeptemberben Pozsonyban és Budapesten!

machine_head_2015_-band.jpg"An Evening With" Machine Head címmel kelet-európai turnéra indulnak Robert Flynnék. Szeptember 16-án a pozsonyi Majestic Music Clubban, majd 18-án a budapesti Barba Negra klubban lépnek fel vendégzenekarok nélkül, szóval egy két és fél órás műsorra lehet majd számítani.

facebook_png.pngA kaliforniai banda tavaly megjelent "Bloodstone & Diamonds" lemezéről mi is írtunk: ITT

Események:

Pozsony: https://www.facebook.com/events/609905045812771

Budapest: https://www.facebook.com/events/1388960948095289

machine_head_eastern_european_tour_2015.jpg

RAF-II - Lemezbemutató Alistálon

raf-ii_zenekar.jpg

10 év után új lemezzel jelentkezik a sokak által jól ismert 5 tagú RAF-II zenekar. A tartalmas múltra visszatekintő formációt jelenleg 10 éve ugyanazon zenészek alkotják. Ennek köszönhetően hangzásban és hangulatilag inspiráló 8 új dalt ismerhet meg az aki ellátogat 2015. április 25.-én az Alistáli Sport- és Kultúrközpontba.

Tovább

ALCOHOL - koncert a nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben

alcohol_turne_nyiregyhaza.jpg

Talán némi keleti izgalom utáni vágyakozás is közrejátszhatott abban, hogy Nyíregyházát vették célba a pesti srácok, hogy ott a helyi fiatalokkal összeállva lépjenek színpadra. Habár az Alcoholt más szálak is fűzik e vidékhez. Tavaly ősszel csatlakozott dobosuk, korábban a Crossholder tagjaként is ismert Szentpéteri Viktor számára nem idegen a környék, a közeli Nagyhalászról indult a nagyvilágba.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Fanatics Tribute Night 2.

 

fanatics_tribute_night_2.jpg

Második fordulójához ért a Fanatics Tribute Night sorozat! Az előző alkalom sikerén felbuzdulva, immáron öt kiváló magyar zenekar tolmácsolja a méltán népszerű előadók slágereit! Red Hot Chili Peppers, Billy Talent, Green Day, No Doubt, Helloween, KISS és Dream Theater egy este, a budapesti Légó Clubban? Kihagyhatatlan! Akit e szerénynek semmiképpen sem nevezhető kínálat még nem elégítene ki, az a hazai és külföldi slágereket felvonultató rockdiszkóban ütheti el az időt hajnalig!

Tovább
süti beállítások módosítása