FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - koncert a nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben

2015. április 14. - bush69

alcohol_turne_nyiregyhaza.jpg

Talán némi keleti izgalom utáni vágyakozás is közrejátszhatott abban, hogy Nyíregyházát vették célba a pesti srácok, hogy ott a helyi fiatalokkal összeállva lépjenek színpadra. Habár az Alcoholt más szálak is fűzik e vidékhez. Tavaly ősszel csatlakozott dobosuk, korábban a Crossholder tagjaként is ismert Szentpéteri Viktor számára nem idegen a környék, a közeli Nagyhalászról indult a nagyvilágba.

A másik fővárosi csapat, mint a turné állandó vendége ezen az estén sem hiányozhat: a heavy/ thrash vonal kedvelőinek okoz majd kellemes perceket a Last Fire. Pozitív hírrel is szolgálnak a srácok, főleg azoknak, akik fizikai formátumú kiadványokat kedvelik: „Prométheusz könnye” címmel megjelent bemutatkozó lemezük már a Rockdiszkont, a Lemezkuckó, valamint a CD pince kínálatában is megtalálható! A program teljességéhez pedig két helyi zenekar járul hozzá: blues-rock terén a RealMen gondoskodik a muzsikáról, az Édes Méreg hármasfogata pedig akusztikus előadással kecsegtet, saját dalaik mellett ismert és népszerű nótákkal Hobo munkásságától kezdve a Tankcsapdán át Alvinig, kizárólag a rock világából válogatva! S persze a lényeg, le ne maradjon, mikor és hol? Április 17-én, pénteken a nyíregyházi Romkert Retro Sörözőben találkozhattok velük!

Esemény: https://www.facebook.com/events/857273047649606

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr897368366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása