FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VARG - Klippremier: Darkness

Ráadás: Megrázó képsorok a II. világháborúból

2015. december 29. - Felicium

varg-2012-e1347315434624.jpg

Német Viking Metál! Ez a Varg! Hál' istennek kétszer is volt szerencsém hallani őket még Malomvölgyben a Rockmaratonon, és hát úgy látszik, csak az ottani szervezők értékelik ezt a zseniális brigádot, mert 2016-ban ismét ezen a fesztiválon láthatjuk őket (Dunaújváros: Szalki-sziget). Az biztos, hogy már csak miattuk megéri menni arra a napra, amikor ők lesznek, mert bárkinek garantálni merem, hogy óriási, amit élőben véghezvisznek a srácok!

Nem mellesleg kétszer is beszéltem velük dedikáláson és ennyire jó arc német zenészekkel én még sohasem találkoztam! Humorosak, kedvesek és imádnak bárkivel elbeszélgetni, sőt, még magyar szavakat és mondatokat is megpróbálnak kimondani, mondhatom, "nagy" sikerrel! :) Ha eddig nem értettetek semmit abból amit beszélek, nézzétek meg hamarosan érkező új lemezük klipes dalát, a "Darkness"-t és nem lesz több kérdés... ;)

 

Persze a németül tudóknak jár a másik változat:

Ha még ez sem volt elég, akkor megrázó II. világháborús képsorok következnek:

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr598196540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása