FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SUNSETH SPHERE - Dalpremier: Through The Water Glass

2015. december 18. - Felicium

12112417_940514745996206_4406852576769677600_n.jpg

A Sunseth Sphere zenekart Márton Péter és Bánfalvi György alapította meg 2000 - ben. Nem sokkal később csatlakozott hozzájuk Landy László és Kyrah, akikkel pár hónap leforgása alatt megírták a 2001 - ben a holland Hammerheart Records által kiadott első albumukat, mely a Storm Before Silence címet kapta. 2003 - ig folyamatosan játszott a zenekar. Idő közben elkészült a második lemez demó verziója is, mely végül már nem lett rögzítve, kiadva. A csapat meghatározatlan időre pihenőre küldte magát.

A két alapító tag az évek során többször is megpróbált életet lehetni a zenekarba, kevés sikerrel. 2010 - ben ugyan szerzői kiadásban megjelentették a Magic Journeys című második albumukat, pár hónap elteltével azonban kénytelenek voltak újra szüneteltetni magukat.

cd_borito.jpg2015 végére megszületett a harmadik album, Born of The Waves címmel. Az album mind a tíz dalát Márton Péter írta. Végleges formába öntéséhez, azonban nagyban hozzájárult Illésfalvi Iván ( ének / szövegek) és Nagy-Miklós Péter ( szintetizátor )

Az lemez borítóját Tóbiás Zoltán készítette el. A promo fotók Palotás Péter nevéhez fűződnek. A lemez felvétele, keverése, masterelése az Area3x3 Stúdióban készült Mikk segítségével.

Az első dal ITT tekinthető meg.
Facebook

Érdekesség, hogy az oldalon láthattok egy alapos Márton Péter interjút a jövő héten! Ne mulasszátok el, információ gazdag lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr838182138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása