FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NO RESPECT - Klippremier: Ébren álmodom

2015. december 02. - bush69

no_respect_2015.jpg

Megjelent a No Respect legfrissebb videoklipje, Ébren álmodom címmel. A 15-16 éves srácok 8. dala ez, és a 3. videoklipes daluk. Az idei év bővelkedett koncertekben, most ősszel egy miniturné keretein belül meglátogattak néhány klubbot, az évzáró koncertjük pedig december 4-én lesz Gödöllőn a Trafóban. A közönségük folyamatosan bővül, de a jelenlegi tábor is rettentő hálás és ragaszkodó, nem utolsó sorban pedig aktívak a közösségi médiában illetve rendszeresen látogatják a fellépéseket. Az "Középsuli" sorozatban is szerepet kaptak, aminek debütálása karácsony környékén várható.

facebook_png.pngA klipet maguknak forgatták a menedzserünk segítségével, a szereplők és a helyszíneket biztosító emberek is a baráti társaságukból vannak, kivételt képez a zenekaros jelenetek, mert az egy iskola készülő sportcsarnokában lettek felvéve, ahova a zenekar két tagja jár. Készül a nagylemez, amiről az Ébren álmodom volt a 4. publikált dal. A korong nyár elejére várható egy lemezbemutató illetve egy miniturnéval karöltve.

A srácok 2012 óta zenélnek ebbe a formációba. Az énekes, gitáros Ati és a gitáros Ricsi barátsága az óvodai évekből származik és azóta is legjobb barátok. Matyi, a zenekar dobosa is 8 évig egy osztályba járt Atival és Ricsivel, Ábel pedig ahogy többiek, úgy Ő is isaszegi. Jelenleg 15-17 évesek. Az összes dal Köteles Leandernél lett rögzítve, illetve a maszterelést is Ő végezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr748133846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása