FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - Előrendelhető az új album!

Szombaton akusztikus koncert Dunaszerdahelyen!

2015. november 11. - bush69

phoenix_rt_piros_karikas_reszletek.jpg"Piros karikás részletek" címmel december 7-én jelenik meg a csallóközcsütörtöki Phoenix RT zenekar új albuma az EDGE Records gondozásában. A lemez előrendelhető három különböző csomagban közvetlenül a zenekartól a www.phoenixmusic.sk címen keresztül.

facebook_png.png

Ezen a héten szombaton (november 14-én) a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban a zenekar történetében először rendhagyó, akusztikus koncertet ad. A fiúktól eddig nem hallott hangzásvilágon és áthangszerelt dalokon kívül, más meglepetésekkel is készülnek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1608012996131076

Nagyon készülünk, folynak a próbák ezerrel erre a különleges alkalomra. Amit már most megígérünk: közel másfél óra akusztikus élvezet, az időben érkezők meglepetés ajándékcsomagot kapnak, a buli során eláruljuk a RockKarácsony egyik fellépőjét. És ha ez nem volna elég, az egészet még egy dalpremierrel is megfejeljük. Természetesen a hamarosan megjelenő új albumról. Szóval érdemes lesz velünk tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr368069870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása