FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Ambrus Zoli nélkül folytatja a banda

2015. október 06. - bush69

alcohol_2015.jpg

A tervezettnél később, de elérkezett az idő az Alcohol zenekar hivatalos bejelentéséhez, miszerint a továbbiakban Ambrus Zoli nélkül folytatja a zenekar. Valamint az új gitáros személyét illetően, akit a közönség már több alkalommal is láthatott velük színpadon az idei év folyamán.

facebook_png.png

Hosszabb egyeztetés, huzavona után arra az elhatározásra jutottunk Zolival közösen, hogy nélküle gördül tovább az Alcohol szekere. Az okokat megtartjuk magunknak, így is elég sok hazug pletyka kelt már szárnyra, nem tápláljuk ezt a fajta tüzet tovább. Zolival a barátság természetesen megmarad, biztosan találkozhattok még vele a színpadon! Aki a tavaszi-nyári buli valamelyikén ott volt, az láthatta, hogy egy új arc van a bandában Juhász 'Juro' Gábor személyében. Juro-t a Csakazértis vagy a Holtidő zenekarokból ismerhetitek, ezentúl ő tölti be nálunk a gitáros(ok) szerepét. Azért írtunk többesszámot,mert hárman folytatjuk tovább, nem keresünk negyedik tagot. Mindig nehéz ezeket a sorokat leírni, de az élet így hozta......Zolinak köszönjük az eddigi munkáját és minden jót kívánunk neki az életben továbbra is! Juro-t pedig fogadjátok szeretettel!
Alc n' Roll!

alcohol_ambrus_zoli.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr687909758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása