FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE BUTCHERS - A zenekar dobost keres

2015. szeptember 22. - bush69

the_butchers_2015.jpg

Fél év sem telt és a zenekar újra dobost keres. A döntést az együttes a volt dobosukkal Szilvássy Richárddal közösen hozták meg, aki egy visszautasíthatatlan munkaajánlatot kapott külföldön. „A zenekar teljes mértékben támogatta ezt a döntést és ezúttal is szeretnénk megköszönni neki a kiváló munkát, melyet a zenekarban végzett.” - tette hozzá az együttes vezetője, Hushegyi András.

facebook_png.pngA zenekar várja az érdeklődőket, az elvárásokkal kapcsolatban Hushegyi János informált minket: „Az új dobosunktól elvárjuk, hogy felelősségteljes és kommunikatív legyen. Fellépéseink leggyakrabban pénteken és szombaton vannak, de néha akár csütörtökön is, ez alapján kéne az idejét beosztania. A hangszeren természetesen a zenekari próbákon kívül is kéne gyakorolnia. Ami a játéktechnikát illeti, kettő dolog fontos számunkra: a pontosság és a dinamika betartása.” Az érdeklődők a j.hushegyi@gmail.com email címen jelentkezhetnek.

Október végén a zenekar Otrokoviceben (Csehország) fog fellépni a Statson and Bourbon nevű blues-fesztiválon. Az eseményen a srácokat a zenekar jó barátja, Méry Dávid (Renton and the Error Jam) fogja kisegíteni. November 27-én a dunaszerdahelyi Soul Hunterban ad egy hosszabb koncertet az együttes, melynek során több számot is bemutatnak az új albumról. A zenekar az év végén új videoklippel is jelentkezik majd, de addig is a rajongók meghallgathatnak egy új dalt az aktuális albumról.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr487808838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása