FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

GYÖNGYVÉR - Új dal, lemezbemutató a Dürerben

2015. szeptember 11. - bush69

gyongyver_2015.jpg

Az októberi HammerWord Magazin extra CD mellékleteként jelenik meg a Gyöngyvér új lemeze, a "Lélekvándorlás". A 2005-ben, Dunaújvárosban alakult zenekar az évek során több remek lemezzel örvendeztette meg rajongóit, és fennállásuk során szinte az összes nagy fesztiválon megfordultak.

facebook_png.pngA most megjelenő lemez némi leállás után, egy megerősödött ritmusszekcióval született, és ezt a megjelenést koronázzák meg a Dürerben tartandó lemezbemutatóval. Az október 2-i eseményen több vendégzenekar is tiszteletét teszi majd. A 19 órai kapunyitást követően egy Evanescence tribute zenekar, az innoScence lép majd színpadra, utánuk az újra aktív, szolnoki October zenekar következik. A Gyöngyvér lemezbemutatója 21:30-kor veszi kezdetét, és levezetésképpen a Cantara zenél majd.

A korábban már megismert Borult egek és A búcsú a minden dalok után itt Az ördög játszóterén című új dal!

Esemény: https://www.facebook.com/events/490993471053430

01. Ébredés
02. Borult egek
03. Szavak hídjai
04. A búcsú a minden
05. Az ördög játszóterén
06. Lélekvándorlás
07. Sohasem
08. Félelem
09. Erőltetett menet
10. Szabad szív

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr807778354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása