FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AYLEN'S FALL - Harmadik hely a Pulzus tehetségkutatón

2015. szeptember 08. - bush69

aylen_s_fall_2015.jpgTizenkét zenekar részvételével került megrendezésre a Pulzus tehetségkutató, ahogy a korábbi években már megszokhattuk, ismét a Zorall Sörolimpia keretein belül. A fesztivál Hammer színpadán a zsűri és az érdeklődők meghallgathatták az Avalanche, a Diablerize, a Fear My Name, az Acid Victoria, a Lámpaláz, a Hellcome, a SheepSkin, az Aylen's Fall, a Fortis, a Noctis, a Gilotin és a The Fleet Street produkcióját.

facebook_png.pngA zenekarok különböző stílusú zenével érkeztek, de a mindenre nyitott zsűri öt szempont alapján értékelt: hangszeres tudás, pontosság, kreativitás, gördülékeny előadás és szubjektív összbenyomás. Ismét voltak versenyzők Felvidékről, aminek mindig külön örülünk.

A 2015-ös Pulzus tehetségkutatót az ajkai Noctis zenekar nyerte. Őket hamarosan a Zorall előbandájaként láthatjátok a Barba Negrában. A második helyen a gyáli SheepSkin végzett, ők egy háromszámos demóval lesznek gazdagabbak az Újpest Próbaterem jóvoltából, a harmadik helyezett pedig a révkomáromi Aylen's Fall lett. Róluk a Baloo Kattografi készít hamarosan egy profi bandafotó sorozatot, és a zenekar megnyerte Weisz Laci különdíját is, mely egy stúdiózásra jogosítja őket az Ecseri Vasműben.

Mindhárom zenekarral interjú készül majd a Rockvilág Rádióban és a Metalkilincsen, és őket biztosan láthatjátok majd a IX. Zorall Sörolimpián is.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr877770836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása