FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NICKELBACK - Elmarad a budapesti koncert is!

2015. augusztus 14. - bush69

nickelback_2015.jpgA multi-platina eladásokkal büszkélkedő kanadai rock banda, a Nickelback kénytelen a No Fixed Address Tour minden 2015-ös koncertjét lemondani Chad Kroeger elhúzódó kényszerpihenője miatt. Az énekesnél júniusban hangszálak közötti cisztát fedeztek fel a gégéjében, jelenleg kezelés alatt áll és az orvosok az eredetileg tervezettnél hosszabb, 6-9 hónapos pihenőt rendeltek el a teljes felépüléshez.

A belépőket a vásárlás helyén október 26-ig visszaváltják, az interneten vásárolt jegyek esetében a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára 30 napon belül automatikusan visszautalják, azzal a jegytulajdonosoknak további teendője nincs.

További információ: www.livenation.hu és http://www.nickelback.com/

A Nickelback az észak-amerikai turné második körét már júniusban kénytelen volt lemondani, amikor az orvosok először diagnosztizálták Kroeger gégéjében a cisztát. Az akkori tervek szerint a szeptemberben induló európai turné koncertjei változatlan formában megrendezésre kerültek volna, azonban az orvosok a műtét eredményének ismeretében az énekest hosszan tartó pihenésre kérték a teljes gyógyulás érdekében.

“Elsősorban sajnálatunkat fejezzük ki a rajongók felé, hogy idén ősszel elmarad a turné, de Chad egészsége, gyógyulása és teljes felépülése a legfontosabb jelenleg. A megfelelő pihenőidő után reméljük, hogy erősebb és jobb lesz mint valaha. Köszönjük mindenkinek a támogatást és megértést, alig várjuk, hogy ismét útrakeljünk és zenélhessünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr487706436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása