FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ANGERSEED - Augusztusi kaszabolás a debreceni Kaptár Music klubban

2015. július 09. - bush69

100_anger_the_ultimate_jubilee_party.jpg

Hatalmas kaszabolásra kerül sor augusztus 29-én 19:00 órai kezdettel a debreceni Kaptár Music klubban. A 100% Anger - The Ultimate Jubilee Party névre keresztelt eseményen, olyan bandák biztosítják a maximális zúzást, mint a melodikus death metalt játszó Dying Wish, a kárpátaljai death metalt művelő Castrum, a nyíregyházi illetőségű Nigromantia, az old school thrash metalban jeles Maradandó Károsodás, valamint az est házigazdája a helyi Angerseed zenekar.

"Ezt a posztot kezdhetnénk valami sablonos mondattal az idő könyörtelen tempójáról és múlásáról, de inkább örömmel és izgalommal jelentjük, hogy lassan közeleg az ANGERSEED 100. koncertje! Ennek örömére össze is rántottunk egy jó kis klubbulit, ami augusztus 29-én lesz a debreceni Kaptár Music Club-ban 19 órai kezdettel. Ezen az estén a hagyományostól kissé eltérő hangulatú koncertre lehet tőlünk számítani, hiszen szeretnénk méltó módon összefoglalni az elmúlt közel 7, koncertezéssel töltött évünket. Azaz a szokásos brutális zene mellett igyekszünk készülni meglepetésekkel és sok egyéb dologgal is.
Ebben segítségünkre lesz 4 további zenekar, melyből ketten (NIGROMANTIA és CASTRUM) szoros szálakkal kötődnek eddigi történetünkhöz. Egy régebbi, legendás zenekar is jelen lesz (DYING WISH), akikkel valamiért még sosem sikerült játszanunk együtt, és végül, de nem utolsó sorban a feltörekvő Thrash Metal generáció egyik jeles képviselője (MARADANDÓ KÁROSODÁS) is emelni fogja az est fényét.
Számítunk Mindenkire; azokra, akik eddig is velünk tartottak és azokra is, akik csak most kapcsolódnak be az Angerseed sztorijába. A speciális jegyár 100 FORINT lesz, így senki nem maradhat le erről a különleges eseményről!

No Commercial...
No Compromise...
No Control...
just
DEATH
'till
DEATH!!!"

Esemény: https://www.facebook.com/events/483200395179024

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr427613516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása