FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PHOENIX RT - Klippremier: Privát mennyország

2015. június 15. - bush69

phoenix_rt_klip_dia.jpgElkészült a csallóközcsütörtöki Phoenix Rt. új videója az idén megjelenő új lemez Privát mennyország című dalára. A klipben feltűnik Salamon Dia, Európa-bajnok ezüstérmes fitnessmodell is.

facebook_png.pngAz új lemez felvételei a SuperSize Production-ben készülnek Varga Zoli közreműködésével, ami valamikor az év vége felé jelenik majd meg.

"Minden stúdiózással, koncerttel fejlődik egy zenész, úgy érzem, mi is sokat fejlődtünk az utóbbi két évben. És ez meg is mutatkozik az új dalokon. A szövegvilág ismét változatos. Ugyanúgy, ahogy az előző lemeznél, most is íródtak zúzós metalos dalok, de van pár laza, inkább punkos beütésű nóta is. Valamikor az év vége felé jön majd ki az új nagylemez, de előtte 2 új dal érkezik klippel a terveink szerint."

Június 19-én a Barba Negra Trackben lépnek fel a Depresszió vendégeként, majd másnap a felvidéki Zselízen lesznek hallhatók a Reborn Flames Music & Bike Weekend motoros találkozón!

 Események:

Barba Negra Track : https://www.facebook.com/events/362433343953396

Reborn Flames Music & Bike Weekend : https://www.facebook.com/events/461371294032769

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr437546926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása