FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VIII. FELVIDÉKI MAGYAR SZIGET - Nádszegen kerül megrendezésre!

2015. június 02. - bush69

8_felvideki_magyar_sziget_event_new.png

Június 19-20-án immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Felvidék egyetlen nemzeti fesztiválja, a Felvidéki Magyar Sziget, mely tavalyi közönségszavazásunkon ezüstérmes lett. Sajnos a helyszín tulajdonosának inkorrekt hozzáállása miatt megváltozik a 8. Felvidéki Magyar Sziget helyszíne Gútáról Nádszegre.

Akik már régebbről ismerik a rendezvényt, tudják, hogy korántsem csak egy rockfesztiválról van szó, sokkal inkább kétnapos, tartalmas kikapcsolódási lehetőségről az egész család számára. A szervezők idén is igyekeztek mindenki kedvében járni, legyen az forróvérű magyar fiatal, vagy épp "öreg rocker".

A pénteki napon már délután megkezdődnek a programok. A megnyitó után Mirkóczki Ádám tart helyzetelemzést a kárpátaljai magyarság helyzetéről, valamint az orosz-ukrán konfliktusról. Az esti koncertek sorát a nagymegyeri Big Man Band nyitja, utánuk a Molics Zsolt nevével fémjelzett Cool Head Klántól hallhatunk súlyos dallamokat . Este 10-től egy Felvidéken régen látott metál legenda, a Moby Dick lép majd a színpadra. Őket a szintén soproni, hardcore metált játszó RPG követi.

Szombaton már délben kezdődnek a programok, elsőként egy nem mindennapi ostoros bemutatónak lehetnek szemtanúi azok, akik időben érkeznek. Ezt követően egy szír származású újságíró, Adonis Kassab tart előadást az Iszlám Állam által elkövetett keresztény-ellenes atrocitásokról. Őt egy újabb bemutató után követi Csepin Péter, akinek a huszárviseletben megtett lovastúráihoz kapcsolódó humoros történeteit bármeddig elhallgatná az ember. Ezt követően a Kard Rendje harci bemutatóját láthatja majd a nagyérdemű, ezután pedig a Duna TV egyik legnépszerűbb műsorának, a Hazajáró műsorvezetőivel lesz lehetőség találkozni.

Az esti koncerteket az új felállással zenélő révkomáromi Kerecsen zenekar kezdi, őket követi a Historica. A tavalyi sikeres felvidéki debütálásuk után újra színpadra lép a népi metált játszó Palmetta, végül pedig a magyar Oi! egyik legnagyobb ikonja, az Egészséges Fejbőr húzza majd a talpalávalót.

Ezúttal a Felvidéki Magyar Sziget büféje is igazi különlegesség lesz , hisz azt A Magyar Megmaradásért Polgári Társulás tagjai üzemeltetik majd, így minden itt fogyasztott ételből és italból származó bevétel nehéz sorsú székely gyerekek felvidéki táboroztatását segíti majd. További részletek megtalálhatók a www.fmsz.info oldalon. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1604366063114707

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr277512594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása