FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KÁRPÁTIA - 2 új dal, augusztusban új lemez

2015. május 23. - bush69

karpatia_zenekar_2015.jpg

"Tartsd szárazon a puskaport" címmel augusztus 20-án jelenik meg a Kárpátia zenekar új lemeze, amiről két dalt közzé is tettek.

facebook_png.png"Fogadjátok tőlünk szeretettel ezt a két dalt, mint lemezelőzetest (előkeverést). Sokat tépelődtünk, hogy az új nóták közül melyik kerüljön ki elsőként. A választás végül azért erre a két dalra esett, mert az egyik a történelmi Magyarország idejébe repít vissza, úgy, hogy a mai magyarságnak üzen a puskapor tekintetében, hiszen nem mondhatunk le egy percre sem a szuverenitásunkról, és egy szegletéről sem Nagy-Magyarországnak. A másik dal pillanatnyilag a leghúsbavágóbb téma, az elvándorlás e szép hazából. Nekünk itthon magyar orvosok kellenek, magyar tanítók, magyar szakképzett emberek minden területen. Tudjuk, hogy most nem könnyű a megélhetés, de ha a szüleink is így gondolkodtak volna, akkor mi most nem tudnánk elmondani azt magunkról, hogy Magyarország a hazám, hogy magyarnak születtem, és, hogy mi vagyunk itthon, nem a bevándorlók!!! A hazáját, elhagyó magyart más nemzet hazájában szintén bevándorlónak tekintik. Jöjjön haza minden magyar!" - Üdv. Kárpátia

karpatia_2015_cd.jpg

2015. Augusztus 14. | DUNAMOCS

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr797485786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása